Ovet ja ikkunat

avainlippu.pngToimitamme kotimaisia Lammin Ikkunatehtaan ovia ja ikkunoita, joilla on jopa 97 % kotimaisuusaste. Lammin valmistaa aikaa ja käyttöä kestäviä sekä energiatehokkaita tuotteita. Valitsemallasi mallilla ja värillä on valtava vaikutus kotisi julkisivuun.

  • Lammin ikkunatehtaan Eko Watti ikkuna on markkinoiden ensimmäinen avattava A++ luokan energiaikkuna. Ikkunassa on nelinkertainen lasi ja ulkopuitteen ainutlaatuinen suojattu rakenne.
  • Tehtaan valikoimasta löytyy runsaasti ovia jokaiseen kotiin. Ovet sopivat sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen.
  • Sekä ikkunat, että ovet voidaan valmistaa mittojen mukaan joustavasti uuteen tai peruskorjattavaan kotiin.

Energiatehokkaat ikkunat mittatilauksena

Lammin ikkunamallit edustavat markkinoiden energiatehokkaimpia ikkunoita. Laadukkaat sisäpinnat on valmistettu oksattomasta, kotimaisesta männystä, joka on sahattu ja jalostettu Suomessa. Näin oksankohdat eivät nouse karmeissa esille. Ikkunat säilyvät siisteinä vuosikymmeniä, ja ne valmistetaan mittatilauksena valitsemillasi väreillä ja muilla yksityiskohdilla.


Laadukkaat ovet kodin rakentajille ja remontoijille

Hyvälaatuinen ja energiatiivis Lammin ovi maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä sen avulla lämpö pysyy visusti seinien sisällä. Ovet kestävät pohjoisia sääolosuhteita vahvan rakenteensa ja laadukkaan tiivistyksensä ansiosta. Ne sopivat yhtä lailla uudisrakennukseen kuin remontoitavaankin kotiin. Ovissa on vakiona vähintään kolme murtosuojattua saranaa ja esteetön erikoiskynnys, jotka tekevät ovista turvallisen ja käytännöllisen valinnan. Painikkeet ja avainpesät asennetaan oviin valmiiksi.

Kun haluat räätälöidyn ulkoasun, erinomaisen säänkeston ja alan parhaat takuut - valitse Lammin ja Lasipekka. Toiminta-alueenamme on Kannus ja koko ympäröivä Pohjanmaa. Lisätietoja, sekä ikkuna- ja ovistudion löydät tehtaan kotisivuilta. Kun haluat laadukkaat ovet ja ikkunat - Lasipekka toimittaa!