Lasitus

Lasirakentamista, lasiasennusta ja lasituotteiden myynti alan ammattilaiselta. Lasiterassit, lasihuoneet, lasikatot sekä parvekelasit ja parvekekaiteet toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan - valmiiksi asennettuna. Lasitustyöt ja muut työt onnistuvat kauttamme Kannus, Kokkola, Kaustinen, Ylivieska, Kalajoki ja koko Pohjanmaan alueella. Lue lisää terassilaseista, lasikatoista ja - huoneista sekä parvekelaseista ja -kaiteista sivustoltamme.

Ota yhteyttä, ja jätä lasityöt osaaviin käsiin. Lasiliike Lasipekka hoitaa lasituksen kuntoon!

terassilasit_kannus-01.jpglasikatot_kannus-01.jpgparvekelasit_ja_parvekekaiteet-01.jpg

Terassilasitus

Laadukas CE-merkitty Alutec-terassilasitus mahdollistaa terassin lähes ympärivuotisen käytön. Lasitus ehkäisee pölyn ja lian pääsyä terassille, on tehokas suoja tuulta ja sadetta vastaan, suojaa terassin rakenteita ja kalusteita sekä vaimentaa melua. Lasitettu terassi on oivallinen ratkaisu omakotitaloihin, rivitaloihin ja vapaa-ajan asunnoille. Kun haluat lisätä turvallisuutta, viihtyisyyttä ja tilaa - anna meidän rakentaa lasiterassi toiveidesi mukaan! Terassivalikoimamme tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin terassiratkaisuihin. Alutec-terassilasitukset valmistetaan Ylivieskassa, ja toimitusaika on noin 3-5 viikkoa tilauksesta. Terassilasitusjärjestelmälle luvataan 60 kk takuu. Toimitamme terassit avaimet käteen -periaatteella, eli rakennamme tarvittaessa myös perustukset ja runkorakenteeet.

Lasikatot ja lasihuoneet

Tarvittaessa teemme sekä perustukset että runkorakenteet lasikattoon joko puusta, tai alumiinista. Alutecin lasinen KL-lasikattojärjestelmä toimii sekä itsekantavana valokatteena tai valmiiden kattoniskojen päälle asennettuna. Lasikatto viimeistelee rakennuksen julkisivun ja antaa mahdollisuuden hyödyntää luonnonvaloa myös sisätiloissa. Lasinen katto tuo myös avaruuden tunnetta ja lisää tilan viihtyisyyttä. Lasikatolla saadaan myös lisätilaa muuten mahdollisesti kapealle terassille. KL-Lasikatot valmistetaan pitkäikäisestä alumiinista sekä kestävästä turvalasista, jonka paksuus riippuu katon kaltevuudesta ja lappeen pituudesta.

Parvekelasit ja parvekekaiteet

Toimitamme Alutec Oy:n kestävät ja suomalaiset alumiini- ja lasirakenteet, kuten parvekekaiteet ja -lasitukset, sekä alumiiniovet ja -ikkunat valmiiksi asennettuna. Parvekekaiteiden ominaisuuksissa on otettu suunnittelussa huomioon käytännöllisyys: vedenpoisto parvekkeelta, kaiteiden muokattavuus ja liittyminen rakennusrunkoon. Parvekekaiteita voidaan käyttää niin kerrostaloissa, kuin teollisuusrakennuksissa. Alutec-parvekekaidejärjestelmän avulla voidaan luoda näyttäviä ja persoonallisia julkisivuja sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin.