Lasitus

Lasirakentamista, lasiasennusta ja lasituotteiden myynti alan ammattilaiselta. Lasiterassit, lasihuoneet, lasikatot sekä parvekelasit ja parvekekaiteet toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan - valmiiksi asennettuna. Lasitustyöt ja muut työt onnistuvat kauttamme koko Pohjanmaan alueella. Urakoimme myös Lapin maakunnan matkailun keskuksissa.

Ota yhteyttä, ja jätä lasityöt osaaviin käsiin. Lasipekka hoitaa lasituksen kuntoon!

terassilasit_kannus-01.jpglasikatot_kannus-01.jpgparvekelasit_ja_parvekekaiteet-01.jpg

Terassilasitus

Laadukas CE-merkitty Alutec-terassilasitus mahdollistaa terassin lähes ympärivuotisen käytön. Lasitus ehkäisee pölyn ja lian pääsyä terassille, on tehokas suoja tuulta ja sadetta vastaan, suojaa terassin rakenteita ja kalusteita sekä vaimentaa melua. Lasitettu terassi on oivallinen ratkaisu omakotitaloihin, rivitaloihin ja vapaa-ajan asunnoille. Kun haluat lisätä turvallisuutta, viihtyisyyttä ja tilaa - anna meidän rakentaa lasiterassi toiveidesi mukaan! Terassivalikoimamme tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin terassiratkaisuihin. Suomalainen Alutec-terassilasitus valmistetaan Ylivieskassa. Terassilasitusjärjestelmälle luvataan jopa 5 vuoden takuu. Toimitamme terassit avaimet käteen -periaatteella, joten rakennamme tarvittaessa myös perustukset ja runkorakenteet.

Lasikatot ja lasihuoneet

Tarvittaessa teemme sekä perustukset että runkorakenteet lasikattoon puusta tai alumiinista. Alutecin lasinen KL-lasikattojärjestelmä toimii sekä itsekantavana valokatteena tai valmiiden kattoniskojen päälle asennettuna. Lasikatto viimeistelee rakennuksen julkisivun ja antaa mahdollisuuden hyödyntää luonnonvaloa myös sisätiloissa. Lasinen katto tuo avaruuden tunnetta ja lisää tilan viihtyisyyttä. Lasikatolla saadaan lisätilaa muuten mahdollisesti kapealle terassille. KL-Lasikatot valmistetaan pitkäikäisestä alumiinista sekä kestävästä turvalasista, jonka paksuus riippuu katon kaltevuudesta ja lappeen pituudesta.

Parvekelasit ja parvekekaiteet

Toimitamme Alutec Oy:n kestävät ja suomalaiset alumiini- ja lasirakenteet valmiiksi asennettuna. Parvekekaiteiden suunnittelussa on tarkasti huomioitu käytännöllisyys: vedenpoisto parvekkeelta, kaiteiden muokattavuus ja liittyminen rakennusrunkoon. Parvekekaiteita voidaan käyttää niin kerrostaloissa, kuin teollisuusrakennuksissa. Alutec-parvekekaidejärjestelmän avulla voidaan luoda näyttäviä ja persoonallisia julkisivuja kaikkiin rakennuksiin loma-asunnosta teollisuusrakennuksiin.