Terassilasit - nauti terassistasi kesällä ja talvella

CE-merkitty Alutec-terassilasitus mahdollistaa terassin lähes ympärivuotisen käytön, aina maaliskuun kirkkailta auringonpaisteisilta päiviltä syys-lokakuun ruskan kauneuteen.

  • lasitus ehkäisee pölyn ja lian pääsyä terassille
  • on tehokas suoja tuulta ja sadetta vastaan
  • suojaa terassin rakenteita ja kalusteita
  • vaimentaa melua
Lasitettu terassi onkin turvallisuutta, viihtyisyyttä ja tilaa lisäävä ratkaisu sekä omakotitaloihin, rivitaloihin, että vapaa-ajan asunnoille.

lasiterassi_taustakuva.jpg

Lasiterassi rakennetaan toiveidesi mukaan

terassilasitus.jpg

Kattava terassituotevalikoimamme tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja erilaisten terassiratkaisujen toteuttamiseen. Terassilasituksia voidaan toteuttaa sekä perinteisellä pystypuitteellisella vaihtoehdolla että näkymän kokonaan vapaaksi jättävällä pystypuitteettomalla vaihtoehdolla. Päätykolmiot ja kiinteät ikkunat auttavat luomaan juuri halutunlaisen terassikokonaisuuden.

Pystypuitteellinen terassilasitus on sivulle kiskojen avulla liukuva terassilasitus. Helposti liikuteltava, erinomaisesti liukuva terassilasitus on erittäin toimintavarma kaikissa sääolosuhteissa. CE -merkintä takaa laadun jokaiselle Alutecilla valmistettavalle terassilasitukselle.

Pystypuitteellisessa terassilasituksessa liukulasielementtien liittämisessä käytetään ns. hakaustekniikkaa, joka takaa lasituksen helpon toimivuuden sekä tiiviin rakenteen. Lisäksi eri lukitusvaihtoehtojen käyttäminen onnistuu hyvin pystypuitteellisessa terassilasituksessa. Lukitusvaihtoehtoja on useita ja ne valitaan yhdessä asiakkaan kanssa kohteen käyttövaatimusten mukaan.

Lasitusjärjestelmässä lasien väleissä on ohuet pystylistat, jotka varmistavat lasituksen tiiviyden. Kallistettu ja vedenpoistorei'in varusteltu alakisko varmistaa sen, että lasia pitkin valuva sadevesi poistuu terassin ulkopuolelle. ”Säädettävä” yläkisko mahdollistaa lasitusjärjestelmän asentamisen hirsirakenteisiin, yläpuolelle jäävän laskeutumisvaran ansiosta. Järjestelmä kiinnitetään ”rosteri” ruuvein.

Valitse lasi ja profiilin väri

alumiinirunkoinen_terassilasitus_002.jpg

Kirkkaan lasin lisäksi valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi näkösuojaa antavat opaalilasit, hiekkapuhalletut lasit ja auringolta suojaavat massavärjätyt lasi. Lasina käytetään 4mm tai 6mm karkaistua turvalasia. Lasin vahvuuteen vaikuttaa lasituksen korkeus, sekä ympäristötekijät.

Profiilit ovat pulverimaalattua alumiinia. Vakiovärejä ovat valkoinen RAL-9010. Tumman ruskea RAL 8019. Tumman harmaa RAL 7024. Sekä LV-anodisoitu. Käytettävissä on kuitenkin koko RAL-värikartta ja värisävyt valitaan kohteeseen yhdessä asiakkaan kanssa.


Alutec- terassilasitukset valmistetaan Ylivieskassa. Toimitusaika on noin 3-5 viikkoa tilauksesta. Terassilasitusjärjestelmälle luvataan 60 kk takuu. Toimitamme terassit "avaimet käteen" periaatteella, eli rakennamme tarvittaessa myös perustukset ja runkorakenteeet.