Parvekelasit ja lasikaiteet

Toimitamme Ylivieskalaisen Alutec Oy:n kestävät ja suomalaiset alumiini- ja lasirakenteet, kuten parvekekaiteet ja -lasitukset, sekä alumiiniovet ja -ikkunat.

lasiparveke.jpg

Lain mukaan jokaisella parvekkeella on oltava kaide. Alutec parvekekaiteiden suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyys: vedenpoisto parvekkeelta, kaiteiden muokattavuus ja liittyminen rakennusrunkoon sekä muut ominaisuudet on hiottu mahdollisimman toimiviksi. Kestävät tuotteet säilyvät muuttumattomina vuodesta toiseen. Alutec-tuotteita käytetään esimerkiksi kerrostaloissa, julkisissa rakennuksissa, ostoskeskuksissa ja teollisuusrakennuksissa. Toimitamme tuotteet valmiiksi asennettuina.

Alutec-parvekekaidejärjestelmän avulla voidaan luoda näyttäviä ja persoonallisia julkisivuja sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Parvekekaidevalikoima on suunniteltu mahdollisimman kattavaksi ja monipuoliseksi, jolloin siitä saadaan muokattua hyvinkin erilaisia ja koristeellisia ratkaisuja. Kun kaiteeseen liitetään esimerkiksi parvekelasitus, auringonsuojasäleikkö tai esimerkiksi parvekeväliseiniä, saadaan lisää näyttävyyttä ja viihtyisyyttä.