nostolaatikko_etusivunMainos_talvi1-01.jpg

Lasiliike Lasipekka - lasirakentamista, lasiasennusta ja lasituotteiden myyntiä!

Toteutamme lasiterassit, lasihuoneet, lasikatot sekä parvekelasit ja parvekekaiteet aina asiakkaan toiveiden mukaan valmiiksi asennettuna. Meiltä saat kustannusarvion projektillesi veloituksetta. Toiminta-alueenamme on koko Pohjanmaa.

Terassi käytössä koko vuoden ympäri

Alutec-terassilasitus mahdollistaa terassin lähes ympärivuotisen käytön sekä lisää turvallisuutta, viihtyisyyttä ja tilaa niin omakotitaloihin kuin rivitaloihin. Terassilasitus ehkäisee pölyn ja lian pääsyä terassille, on tehokas suoja tuulta ja sadetta vastaan, suojaa terassin rakenteita ja kalusteita sekä vaimentaa melua. Kattava terassituotevalikoimamme tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja erilaisten terassiratkaisujen toteuttamiseen. Terassilasituksia voidaan toteuttaa sekä perinteisellä pystypuitteellisella vaihtoehdolla että näkymän kokonaan vapaaksi jättävällä pystypuitteettomalla vaihtoehdolla. Päätykolmiot ja kiinteät ikkunat auttavat luomaan juuri halutunlaisen terassikokonaisuuden. Alutec-terassilasitukset valmistetaan Ylivieskassa, ja toimitusaika on noin 3-5 viikkoa tilauksesta. Rakennamme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti tarvittaessa myös perustukset ja runkorakenteet, avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme terassilasituksen Pohjanmaan lisäksi Länsi-Lapin seudulla niin Levi, Ylläs kuin Äkäslompolo.

Pyydä ilmainen hinta-arvio, ota yhteyttä!


Tilaa terassilämmittimet suoraan lähimpään matkahuoltoon

Heatlight terassilämmitin sopii niin ravintolan terassille, kuin kotiinkin.

heatlight_terassilmmitin_hlw15.jpg

  • vaivaton
  • turvallinen
  • hiljainen
  • helppokäyttöinen
  • taloudellinen
  • pidentää terassin käyttökautta
Monipuoliset palvelut ammattitaidolla

Kauttamme saat lasikatot ja -huoneet, parvekelasit ja -kaiteet, lasiovet ja ikkunat sekä auringonsuojamarkiisit. Lasipekka toteuttaa myös valokatteiden vaihdot ja terassin kunnostustyöt sekä toimittaa Heatlight-kvartsilämmittimet terassillesi lähimpään matkahuoltoon.

Kustannusarvio veloituksetta

Asiantunteva myyjämme tulee aina paikalle arvioimaan kohteen ja tekemään suunnitelmat yhdessä asiakkaan kanssa tarjousta varten. Ota yhteyttä ja kysy lisää!